Фабрично отключване на всички модели iPhone

Предлагамe фабрично отключване Factory Unlock на всички модели iPhone След като се отключи фабрично телефона, може да се ъпграйдва без значение на каква версия, няма вероятност отново да стане да се заключи, каквото и да правите с него той вече ще е само и единствено ОТКЛЮЧЕН ЗА ВСИЧКИ ОПЕРАТОРИ

Цените зависят спрямо това към кой оператор е заключен вашият мобилен телефон.

В срок от 12 до 48 часа ние гарантирано ще отключим вашия Iphone не е необходимо да изпращате телефона си, необходимо е само да ни изпратите верния IMEI, ако не знаете как да го видите просто направете следното, напишете *#06 # или отидете на Settings>General>About. След това се вържете се с мен за да уточним останалото.

Ако не сте сигурни към кой оператор е заключен вашият Iphone безплатно ще проверим към кой оператор е заключен.

Парите ще бъдат върнати при неуспешно отключване !!

Проверка дали телефона е блокиран (обявен за откраднат, изгубен, неизплатен).
Тази услуга е с цел улеснение на хората които нямат дебитни/кредитни карти (или просто не искат да ги използват в сайтове) да проверят през checkmend дали телефонът им не е блокиран, защото някои оператори отключват само чисти телефони и цената за блокираните е по – висока (например английските). Това важи не за всички оператори, аз ще ви кажа за кои важи при запитване.

Услугата не е направена с цел печалба, а по-скоро за улеснение – цената е 5 лв. (+0,50 лв. такса превод) – сумата може да се заплати като наложен платеж или на нашият пейпал акаунт.

Трябва само да ми дадете IMEI и email.

За хората, които искат да си го направят сами може да отидат на checkmend.com (2,99$ е цената).

Изпратете запитване

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Актуален телефон (задължително)

  Модел телефон и Оператор

  Описание

  Или се свържете с нас:

  тел.: 0885 89 70 19

  e-mail: applecarebg@gmail.com

  Заглавие

  Go to Top